Το σχολείο μας

Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγιων Θεοδώρων, που ανήκει στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης Κορινθίας.

Στόχος του σχολείου μας είναι να δώσει στους μαθητές του τα στοιχειώδη εφόδια γνώσης και τα βασικά εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Παράλληλα, να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν, να οργανωθούν και να ν' αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, σ ενα πλαίσιο που διέπεται απο κανόνες και όρια σαφώς προσδιορισμένα,που παρέχει ασφάλεια, ενα πλαίσιο που ευνοεί και προάγει την ανάπτυξη των αρχών της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας, της αλληλουποστήριξης και του σεβασμού μεταξύ των μελών της ομάδας.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου

 

Αξιότιμοι/ες

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την μέριμνά σας προς το σχολείο μας και την προσφορά του ηχητικού συνόλου: Ηχείο και μικρόφωνο ( AKAIportable speaker with wireless microphone), το οποίο θα αξιοποιήσουμε και θα διευκολύνει τόσο την εκπαιδευτική διαδικασία όσο και τις σχολικές εκδηλώσεις.

 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας και ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία.

 

Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση

 

Η Διευθύντρια του ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου