Το σχολείο μας

Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγιων Θεοδώρων, που ανήκει στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης Κορινθίας.

Στόχος του σχολείου μας είναι να δώσει στους μαθητές του τα στοιχειώδη εφόδια γνώσης και τα βασικά εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Παράλληλα, να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν, να οργανωθούν και να ν' αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, σ ενα πλαίσιο που διέπεται απο κανόνες και όρια σαφώς προσδιορισμένα,που παρέχει ασφάλεια, ενα πλαίσιο που ευνοεί και προάγει την ανάπτυξη των αρχών της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας, της αλληλουποστήριξης και του σεβασμού μεταξύ των μελών της ομάδας.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) Πελοποννήσου, με πρωτοβουλία της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 κ. Ελένης Τζανή, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών διοργανώνει ενημέρωση / συζήτηση, μέσω τηλε- διάσκεψης, για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει στους/στις μαθητές/τριες αξίες, αθλητικά ιδεώδη και εμπειρία, καθώς επίσης να διαδώσει το μήνυμα ότι οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και το Αθλητικό Κίνημα είναι δίπλα τους, προσκαλεί τις μαθήτριες και τους μαθητές των Γυμνασίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδεθούν διαδικτυακά την Παρασκευή15-5-2020 από ώρα 17:30 έως 19:30 στον σύνδεσμο:
https://minedu-gov-gr.webex.com/minedu-gov-gr/on/g.phpMTID=ee1e0d177294882550e003ea256254421
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex Event. Η χωρητικότητα της ψηφιακής αίθουσας είναι 1000 θέσεων, καθυστερημένη είσοδος ενδέχεται να οδηγήσει σε αδυναμία συμμετοχής. Επειδή η συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι πολύ σημαντική, παρακαλούμε όπως προωθήσετε το μήνυμα στους/στις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες της σχολικής σας μονάδας.
Για το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου Αικατερίνη Κ. Γκίνη Aν. Οργανωτική Συντονίστρια Συντονίστρια Εκπ/κού Έργου ΠΕ70


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου