Το σχολείο μας

Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγιων Θεοδώρων, που ανήκει στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης Κορινθίας.

Στόχος του σχολείου μας είναι να δώσει στους μαθητές του τα στοιχειώδη εφόδια γνώσης και τα βασικά εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Παράλληλα, να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν, να οργανωθούν και να ν' αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, σ ενα πλαίσιο που διέπεται απο κανόνες και όρια σαφώς προσδιορισμένα,που παρέχει ασφάλεια, ενα πλαίσιο που ευνοεί και προάγει την ανάπτυξη των αρχών της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας, της αλληλουποστήριξης και του σεβασμού μεταξύ των μελών της ομάδας.

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Παράταση απαγόρευσης λειτουργίας εκπαιδευτικών δομών έως και 10-05-2020 Σύνδεσμοι με εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια


Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι της 10 Μαΐου 2020 σύμφωνα την ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ . 


Επίσης:

Εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες κατά τη διάρκεια αναστολής της λειτουργίας των σχολείων να έρθουν σε επαφή και να τα αξιοποιήσουν βρίσκονται στους συνδέσμους παρακάτω:


ΜΟΥΣΕΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Α) Μουσείο Ακρόπολης – Εκπαιδευτικό Υλικό – Κεντρική Σελίδα

Επιλεγμένα στοιχεία από την κεντρική σελίδα
Διαδραστικά Παιχνίδια

Εκπαιδευτικό Αποθετήριο

Β) Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Γ) Εθνική Πινακοθήκη, Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου

Δ) Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Ε) Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία

ΣΤ) Φιλαναγνωσία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου