Το σχολείο μας

Σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγιων Θεοδώρων, που ανήκει στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης Κορινθίας.

Στόχος του σχολείου μας είναι να δώσει στους μαθητές του τα στοιχειώδη εφόδια γνώσης και τα βασικά εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Παράλληλα, να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν, να οργανωθούν και να ν' αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, σ ενα πλαίσιο που διέπεται απο κανόνες και όρια σαφώς προσδιορισμένα,που παρέχει ασφάλεια, ενα πλαίσιο που ευνοεί και προάγει την ανάπτυξη των αρχών της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας, της αλληλουποστήριξης και του σεβασμού μεταξύ των μελών της ομάδας.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ξεκινούμε την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση 19-03-2020 με την ανάρτηση του

 κ. Ευθύμη Πλούμπη καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Αφορά τις Α',Β',Γ' και Δ' Γυμνασίου του ΕΝΕΕΓΥΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Γνωρίζω τα παιχνίδια με μπάλα

Στόχοι του μαθησιακού αντικειμένου είναι αφενός η συγκέντρωση και η εξάσκηση της μνήμης και 
αφετέρου η απόκτηση βασικών γνώσεων για τον τρόπο διεξαγωγής των διαφόρων αθλημάτων και αγωνισμάτων, διαδεδομένων και μη. 
Πιο συγκεκριμένα, σκοπός της δραστηριότητας είναι να αντιστοιχίσουν οι μαθητές το άθλημα ή το αγώνισμα με την κατάλληλη μπάλα ή το απαραίτητο όργανο στον συντομότερο χρόνο και με τις λιγότερες δυνατές προσπάθειες. Στις επιτυχημένες αντιστοιχίσεις προβάλλεται παράθυρο με βασικές πληροφορίες για κάθε άθλημα ή αγώνισμα.  


Πηγαίνετε στη διεύθυνση:  http://photodentro.edu.gr/v/item/ds/8521/11338



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου